Coaching

Vrem o schimbare, mulți dintre noi încercăm să facem lucrurile mai bine, să îmbunătățim stilul nostru de viață. Poate ești genul de persoană care procrastinează, poate nu îți poți seta corect obiectivele, poate ai nevoie de ajutor în a-ți menține determinarea sau poate pur și simplu, vrei o doză de motivație. Oricare ar fi motivul pentru care te afli aici vreau să știi că, se poate, tu poți. Trebuie doar să găsești varianta potrivită pentru tine. Sunt aici să te ajut, să te susțin și să te îndrum spre rezultatele dorite de tine. Te afli aici, în punctul X, dar vrei să ajungi acolo, la destinație, în punctul Y însă nu știi cum sau poate încă nici nu îți cunoști destinația. Nu te îngrijora, există mereu o soluție.

Poți descărca materialul gratuit pe care l-am pregătit pentru tine și astfel să faci primul pas spre schimbare. Nu va fi un proces ușor sau rapid, dar meriți să devi ceea ce îți dorești.

În curând voi fi disponibilă și pentru sesiuni de coaching 1:1, dar până atunci, te invit cu drag să participi la workshop-urile mele. Mai multe detalii aici:

Create a website or blog at WordPress.com